Økologisk Vinimport  importerer økologiske og biodynamiske vine fra Spanien.


Vi har i øjeblikket vine fra distrikterne  Penedés, Coster del Segre og Pla de Bages.


Vi har vine fra 5 vingårde, som alle er økologisk certificerede. Vi sætter en ære i kun at sælge vine fra vingårde vi selv har besøgt.


Can Rafols dels Caus er en af pionererne indenfor økologisk vinproduktion og har siden slutningen af 70’erne været førende i den udvikling, som har ændret spanske vine imod en lettere, mere smagsnuanceret vin!

”Vi ønsker ikke at drikke egetræ, men at kunne smage den enkelte drues smagsnuancer. ”  Således kan vingårdens slogan karakteriseres!


Celler Oller del Mas producerer vin i et for mig ukendt vindistrikt:  Pla de Bages.

Distriktet anses som et distrikt, der vil kunne hævde sig på lige fod med de anerkendte distrikter som fx. Penedes.

Oller del Mas  vurderes af mange som  den vinproducent med  det største potentiale! Vingården har været i samme families eje siden år 964! Deres vine har opnået en slags kultstatus i Catalonien og bliver normalt alle udsolgt inden året er omme!!


Loxarel er en økologisk og biodynamisk vingård på 40 ha. Vingården drives af et ægtepar og har et imponerende sortiment af vine. Vi har udvalgt 8 af deres vine, en Cava samt en balsamisk vineddike.


Albet i Noya er spaniens første økologiske vingård. En vingård med et imponerende sortiment, herunder en række cava’er.


Endelig faldt vi pladask for L’Olivera. Et kooperativ som siden 70’erne har dyrket vin kombineret med et bo- og behandlingstilbud for borgere med psykiske lidelser. Deres filosofi er, at alle mennesker har et potentiale, som er værdifuldt.

Fra L’Olivera importerer vi to forskellige olivenolier af høj kvalitet.


Cooperativet Granyena dyrker 300 hektar jord efter økologiske principper. Herfra importerer vi en kvalitets olie med mild smag.


Jeg er på samme tid stolt og ydmyg over at kunne præsentere vine fra disse  vinproducenter.


Du kan læse mere om hver vingård ved at klikke på deres navne på siden:  ”Hvor kommer vinene fra